Parhaiden kiinalaisten renkaiden sijoitus

Aasialaiset valmistajat käyttävät samoja valmistusprosesseja kuin muut ja usein samoja koneita. Kiinan tehtaista on hyvin yleistä löytää huipputekninen infrastruktuuri Euroopasta.

Nämä tehtaat ovat erityisen valtavia ja kykenevät tuottamaan kymmeniä miljoonia renkaita vuodessa, mikä käy ilmi seuraavasta järjestyksestä, jonka perustaa "China Rubber Industry Association":

1/ Zhongce Rubber Group Co., Ltd. :
Valmistaja, joka kehittää tavaramerkkejä Westlake, Chaoyang, Arisun, Goodride ja Trazano. Niiden myynti on 4,5 miljardia dollaria ja renkaita myy yli 10 000 yritystä 120 maassa.

2/ Giti Tire (China) Investment Co., Ltd. :
Valmistaja Giti-renkaita, 70 000 myyntipistettä yli 130 maassa, yli 3,5 miljardin dollarin myynti. General Motors on perustanut pitkäaikaisen kumppanuuden Gitin kanssa.

3/ Sailun Jinyu Group Co., Ltd. :
Sailun- ja Jinyu-rengasvalmistajien sulautuminen. Ryhmä valmistaa yli 35 miljoonaa autojen rengasta, sillä on 140 teknologiapatenttia, 70 vaatimustenmukaisuustodistusta maailmanlaajuisesti ja se myy yli 80 maassa.

4 / Shandong Ling Pitkä Rengas Co, Ltd :
Ling Long -renkaiden valmistaja. Tehdas tuottaa 14,5 miljoonaa rengasta. Renkaita markkinoidaan kaikkialla maailmassa.

5/ Zhengxin Rubber (China) Co., Ltd. :
Valmistaja on erikoistunut teollisuusrenkaisiin.

6/ Double star Group Co., Ltd. :
Double Star -renkaiden valmistaja ja 45% omistaja Kumho. Double Star Group on sata vuotta vanha yritys, jonka tehtaat ovat erittäin moderneja ja voittaneet Kiinassa lukuisia palkintoja: "Brand Cultivation", "Technology Innovation", "Quality Benchmark", "Älykäs valmistus", "Green Manufacturing" ja "Service" transformaatio "

7/ Triangle Tire Co., Ltd. :
Vuonna 2001 perustettu kolmiorenkaiden valmistaja on maailmanlaajuinen menestys, sillä vuodessa tuotetaan 22 miljoonaa rengasta. Tehtaat ovat tekniikan kärjessä ja renkaat on sertifioitu kaikilla maailmanlaajuisilla laadunvalvontastandardeilla: CCC, ECE, DOT, E-SOUND, INMETRO, LATU, GSO, SNI ... Myydään yli 60 maassa.

8/ Xing yuan Tire Group Co., Ltd. :
Renkaita ei myydä Euroopassa.

9/ Michelin (China) Investment Co., Ltd. :
Michelin on toimija, jonka kotipaikka on Ranskassa, mutta on tällä sijoituksella, koska valmistajalla on tytäryhtiö, joka harjoittaa paljon toimintaa Kiinassa.

10/ Double Coin Holdings Ltd. :
Valmistaja Double Coin on erikoistunut raskaiden, nelivetoisten ja teollisuusrenkaiden valmistukseen. Tavaramerkkiä on jaettu koko Euroopassa ja sillä on vahva maine.

11/ Aeolus Tire Co., Ltd. :
Rengasvalmistaja Aeolus perustettiin vuonna 1965 ja se on yksi 20 parhaan valmistajan joukosta maailmassa. Ne tuottavat yli 5,5 miljoonaa rengasta vuodessa. Aeolus on toiminut Euroopan markkinoilla vuodesta 2002, ja keskittää kaiken tietotaidonsa tarjotakseen korkealaatuisia renkaita vaativimmille kuluttajille.

12/ Pirelli Tyre S.p.A. :
Tämä italialainen valmistaja on aktiivinen Kiinassa.

13/ Prinx Chengshan (Shandong) Tire Co., Ltd. :
Rengasvalmistaja Chengshan perustettiin vuonna 1976, sitä myytiin kaikkialla Euroopassa. Brändillä on monia vaatimustenmukaisuustodistuksia: CCC, ISO9001 / 16949, INMETRO, DOT

14/ Sheng tai Group Co., Ltd. :
Valmistaja on tuottanut Three-A-renkaita vuodesta 2002. Tuotanto ylittää 6 miljoonaa rengasta vuodessa ja renkailla on kaikki laadunvalvontatodistukset. Niitä myydään kaikkialla Euroopassa ja muualla maailmassa.

15/ Guizhou Tyre Co., Ltd. :
ADVANCE-renkaiden valmistaja, tunnetaan pääasiassa raskaiden tuotteiden alalla.

Kiinalaisilla valmistajilla on pääomaa, insinöörejä ja tietotaitoa suunnitella korkealaatuisia renkaita lyömättömään hintaan Kuluttajat eivät erehty, ja Aasian renkaiden tilaukset kasvavat myynnissä vuosi toisensa jälkeen.