Asuntovaunun renkaat

GRIP500:lta löydät laajan valikoiman asuntovaunun renkaita parhaaseen hintaan. Sivustoltamme löydät kaikki merkit ja mitat. Ilmainen toimitus ostaessasi vähintään kaksi rengasta.

Miten valita asuntovaunun rengas?

Asuntovaunun renkaiden kyljet ovat vahvistetut, jotta ne voivat kannatella suurta kuormaa. Tarkista asuntovaunusi käsikirjasta renkaita koskevat mitat, kuormitusmerkintä ja suositeltu nopeus. Tee hakusi GRIP500:lla mittojen mukaan ja merkitse ruutu "vahvistettu". Saat luettelon renkaista, jotka ovat yhteensopivat asuntovaunusi kanssa.

Miten pitää asuntovaunun renkaat kunnossa mahdollisimman pitkään?

Rengaspaine:

On erittäin tärkeää, että renkaissa on oikea paine ajon aikana. Nämä renkaat voi täyttää 3–3,5 baarin paineeseen. Jos asuntovaunu on erittäin täynnä, painetta voi lisätä 0,4 baarin verran.

Säilytys:

Kun asuntovaunu ei ole käytössä pitkään aikaan suosittelemme 3 mahdollista tapaa säilyttää renkaat hyvässä kunnossa:

  • Korvaa renkaat erityistuilla.
  • Nosta matkailuvaunu nostolaitteen avulla niin, etteivät renkaat kosketa maanpintaa.
  • Jos et voi nostaa matkailuvaunua tai käyttää tukia, voit muuttaa renkaiden asentoa neljäsosakierroksen verran kolmen kuukauden välein.

Tämä on tärkeää, jotta renkaiden runko ei muuta muotoaan asuntovaunun painon alla ja säilyvät käyttökelpoisina.

Mikä on asuntovaunun renkaiden käyttöikä?

Ajoturvallisuuden takaamiseksi ja renkaiden puhkeamisen, rengasrikon, suorituskyvyn menetyksen välttämiseksi suosittelemme vaihtamaan asuntovaunun renkaat vähintään kuuden vuoden välein...