Runflat-renkaat

Runflat-renkailla voi ajaa rengaspaineen menetyksestä huolimatta jopa 80 kilometriä 80km/h:n nopeudella. GRIP500:lla on varastossa satoja runflat-renkaita kaikilta merkeiltä, kaikilla mitoilla ja parhaaseen hintaan. Ilmainen toimitus ostaessasi vähintään kaksi rengasta.

Näiden "puhkeamattomien renkaiden" merkinnät eroavat toisistaan merkistä riippuen:

Goodyear ROF EMT
Hankook HRS
Michelin ZP
Bridgestone RFT EXT
Continental SSR
Dunlop ROF DSST
Kumho XRP
Toyo TRF
Nokian RSI

Ovatko runflat-renkaat mukavammat?

Vahvistettujen kylkiensä ansiosta runflat-renkaat kykenevät kantamaan ajoneuvon painon rengaspaineen menetyksestä huolimatta. Nämä renkaat ovatkin tavanomaista rengasta jäykempiä. Teoriassa ne ovat epämukavammat, mutta sitä on vaikea havaita.

Ovatko MOE-merkityt renkaat runflat-renkaita?

Ei, ne eivät ole tyyppihyväksyttyjä runflat-renkaita.

MOE-renkailla voi ajaa ilman rengaspainetta, mutta niiden kyljet eivät ole yhtä vahvistetut kuin tyyppivahvistettujen runflat-renkaiden.

Miksi? Kyseessä Mercedes-Benzin erityinen pyyntö varustaa autonsa renkailla, joilla voi ajaa tyhjinä ilman, että se vaikuttaa mukavuuteen.

Ovatko runflat-renkaat painavammat?

Vahvistetut kyljet tekevät niistä hieman tavanomaisia renkaita painavammat.

Voiko runflat-renkaat asentaa kaikkiin autoihin?

Ei, ainoastaan tyyppihyväksyttyihin runflat-vanteisiin voidaan asentaan puhkeamattomat renkaat. Runflat-vanteisiin voidaan kuitenkin asentaa tavanomaiset renkaat.

Kuluttaako auto enemmän runflat-renkailla?

Runflat-renkaat ovat hieman painavammat, jonka pitäisi teoriassa lisätä kulutusta, mutta todellisuudessa kulutuseroja on vaikea havaita.